SOFTWARE

TOMASH Soft je ogranak koji se bavi razvojem software-a i informacionih sistema.Pored usluga projektovanja i implementacije informacionih sistema za naše klijente, ovaj ogranak predstavlja stub razvoja i druga dva ogranka preduzeća, koja kroz napredna rešenja obavljaju najveći deo usluga koje se nude klijentima automatski i sa velikom preciznošću.

Projektovani informacioni sistemi predstavljaju proverena rešenja, nastala kao plod dobre saradnje i razumevanja potreba naših klijenata, a pored softwera, često za potrebe realizacije projekata, radimo i projektovanje i postavljanje celokupne hardwerske infrastrukture, potrebne za uspešan rad informacionog sistema.

Projektovani informacioni sistemi su zasnovani na MS Windows Platformi, oslanjaju se na tri programska jezika, SQL relacione baze podataka i multimediju.

Softwerska rešenja se uglavnom projektuju "od nule", odnosno prema specifičnim potrebama naših klijenata, i za potrebe specifičnih delatnosti koje obavljaju , a obuhvataju širok spektar do sada realizovanih sistema ( od jednostavnijih elektronskih evidencija, finansijskih kalkulacija, pa sve do naprednih statističkih i geometrijskih proračuna uz kombinovanje mrežnih sistema, relacionih baza podataka i multimedije).

Pored toga, bavimo se i razvojem multimedijalnih rešenja:
Interaktivnih audio/video udžbenika, multimedijalnih prezentacija i kataloga, kao i sistema za praktičnu proveru znanja u specijalozovanim edukativnim ustanovama i organizacijama.

Pored softwera koji se projektuje po potrebama klijenata, postoji i niz realizovanih softwerskih rešenja opšte namene koja su univerzalna za poslovanje pojedinih branši privrede, a za kojima je potražnja permanentna. Tako danas Tomashsoft svojim klijentima može ponuditi već gotova poslovno-knjigovodstvena rešenja iz oblasti ugostiteljstva, organizacije poslovanja nevladinih organizacija, kao i veoma brzu izradu elektronskih vizitkarti/multimedijalnih kataloga, semafora za sportske priredbe i slično...

Veoma značajan aspekat poslovanja Tomashsofta je tehnička podrška korisnicima našeg softwera. Često se dešava da dolazi do promena u funkcionisanju posla u okviru branše, ali isto tako i u okviru samih firmi-klijenata i njihovih komitenata, pa je neophodno i software prilagođavati potrebama posla. Tako danas imamo situacije kada često dolazi do promena u propisima, obrazcima, ali isto tako i firme-klijenti rastu, proširuju svoje poslovno delovanje i na druge delatnosti. Svim svojim klijentima pored tehničke podrške, organizujemo i obuku za rad na našim softwerskim rešenjima.

Kako software polako postaje sastavni deo funkcionisanja privrede i društva, naše klijente danas uglavnom čine preduzeća iz raznih sfera privrede, ali i veći broj nevladinih i sportskih organizacija.

office@tomash.rs